The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu

 

Wim & Tonnie Helsdingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet zomaar iedereen, zal ik vermelden op de Endorphin Site. Met Wim en Ronnie Helsdingen mocht ik in 1998 al wat dieper kennismaken, toen zij bij mij een grote poster kochten “The Crying Bird” van de kunsteres Ali Miner uit Amerika, de afbeelding van een schilderij met een prachtig verhaal. Sindsdien is er een zuiver en spontaan contact blijven ontstaan en mocht ik hun volgen in hun verdere spirituele ontwikkeling.

 

De keuze voor de naam Anahata in het Sanskriet Hart Chakra, waar vanuit zij hun activiteiten vorm geven heeft onze band alleen maar versterkt. Het werken vanuit het hart in liefde voor de medemens, waar Anahata ook voor staat is onze spirituele verbinding.

 

Samen hebben zij zich bij diverse leraren in de verschillende vormen van het Mediumschap bekwaamt, om  anderen te mogen helpen en willen zij een doorgeefluik zijn van de spirituele energie en kennis, waardoor anderen beter in contact kunnen komen met hun eigen innerlijke wijsheid en daardoor de eigen kwaliteiten en hun valkuilen zichtbaar te maken voor toepassing in het huidige leven de realiteit van van vandaag het NU.

 

Respect, waardering, eigenwaarde en acceptatie naar anderen, is waar Wim en Ronnie Helsdingen voor staan. De kwaliteit van leven vanuit het hart is de boodschap, die zij geven.

 

Het Hart de zetel van het evenwicht, de balans van wat zich onder het hart en wat zich boven het het hart als belangrijke energiepunten bevindt.

Ronnie is gespecialiseerd in intuitief tekenen en geeft Tarot consulten die u beide meer inzicht geven in uw leven. Wim  gebruikt als magnetiseur bij healings o.a. de ademtherapie en in consulten de Tarot, numerlogie en legt contacten met overledenen..

Als mediums en paragnosten verzorgen zij paranormale avonden lezingen en workshops niet alleen in Assen maar door het gehele land.

Voor verdere informatie wil ik je graag verwijzen naar hun persoonlijke website:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.anahata-assen.nl/

 

Met de complimenten van Pieter Oost

 

Endorphin Natural Magnetism & Natural Energy Flow

info@endorphin.nl