The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu

Bartholoméus

 

 

 

 

 

 

 

 

De Pendelaar

Paragnost / Magnetiseur

 

Niet zomaar iedereen, zal ik vermelden op de Endorphin Site. Met Bartholoméus voor mij eigenlijk Bart mocht in 1998 kennismaken op een spirituele beurs en vanaf het eerste moment hadden wij een soort klik, wellicht een herkenning, dat bleek toen we ontdekten, dat we elkaar eigenlijk in Den Haag of Scheveningen in onze jeugd eigenlijk al hadden moeten ontmoeten, want onbewust hebben onze paden zich in die tijd meermalen gekruist.

 

Een verbinding of klik met een ander mens is volgens ons eigenlijk nooit toeval, had dat of was dat of is dat als twee zielen elkaar weer opnieuw ontmoeten er wellicht iets moest worden uitgewerkt of dat we elkaar in zuiverheid vanuit liefde voor het zogenaamde spirituele van dienst konden zijn. Ik weet wel, dat wij naast het spirituele hem een van mijn beste vrienden mag noemen.

 

Met Bart is sindsdien een vriendschap, waarin je elkaar bijstaat in zowel voorspoed als tegenspoed en dat je daarbij elkaars klankbord mag zijn, waarbij soms wel uitspraken gedaan zijn, die je in je emoties en gevoel diep raken, boos zijn en achteraf gewoon, waarheid  bleken te zijn, bleken te worden en omdat alles in liefde voor de elkaar kon uitgesproken, de vriendschap niet alleen persoonlijk, maar ook spiritueel naar beide kanten kon verdiepen.

 

Een viking die pendelt.

Bartholoméus is een excentrieke verschijning een stevig gebouwde, langharige liefdevolle man uit Den Haag. Menigeen staat versteld als hij met het uiterlijk van een stoere viking een pendelaar blijkt te zijn. En dan ook nog eentje, die met de grootst mogelijke presiesie de uiterst subtiele bewegingen van zijn spirituele hulpmiddel kan interpretatie.

 

Veel cliënten van hem vonden via hem hun levenskracht terug. Bartholoméus is al jaren werkzaam als paragnost - pendelaar op verschillende spirituele beurzen  in het gehele land. Hij is autodidact en authentiek en werkt volgens zijn eigen methode.

 

Op aardse wijze heeft Bartholoméus zijn werkwijze en kijkwijze beschreven o.a. Het blad Paraview en het spirituele tijdschrift ParaVisie. Ook is Bartholoméus regelmatig te gast op Radio West en beantwoordt hij live de vragen van luisteraars. Bartholoméus heeft zijn specialiteit op het gebied van relatie en gedrag.

 

Voor verdere informatie wil ik je graag verwijzen naar zijn persoonlijke website:

 

Bartholoméus

 

 

 

 

 

 

 

http://www.bartholomeuspendelaar.nl/

 

Met de complimenten van Pieter Oost

 

Endorphin Natural Magnetism & Natural Energy Flow

info@endorphin.nl

 

 

 

 

Praktijk Den Haag