The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu

 

Freddy Kaak

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurgeneeskundige & Iriscopie

 

Freddy Kaak is iemand, met wie ik al bijna 15 jaar contact heb en  we onze kennis delen en elke keer ben ik wederom versteld van zijn enthousiasme en zijn honger naar die diepere kennis, op zowel het spirituele gebied als de werking van ons menselijk lichaam tot ons gedrag, tot onze geest, wat onze gemeenschappelijke deler is en we onze wederzijdse interesses in terug kunnen vinden.

 

Freddy Kaak is niet alleen een man, die liefdevol met zijn medemens omgaat, maar is ook een bekwaam holistisch heler, die verder kijkt en zoekt naar de oorzaak van een probleem en slechts van daaruit naar een oplossing toe werkt, geholpen door zijn uitgebreide innerlijke kennis.

 

Als sinds 1995 heeft Freddy Kaak een praktijk voor alternatieve geneeswijzen. Wanneer mensen hem om advies vragen, geeft Gene Zijde hem altijd een boodschap over je ontwikkeling. En je leven is elke dag in ontwikkeling. Wanneer je jezelf niet ontwikkeld kan je geestelijk en/of lichamelijke klachten krijgen. En het probleem kan slechts dan worden opgelost als je uit die negatieve spiraal treedt.

Zijn Visie is dat je als hulpverlener zou moeten werken vanuit de complementaire geneeskunst, waar geest en lichaam gelijktijdig behandeld zou moeten worden en dat mij Pieter altijd al aangesproken en komt ook terug in de Visie van Endorphin. Freddy wil je van dienst zijn, zowel op geestelijk en op fysiek vlak, ondersteund met voedingsadviezen en homeopathie en waarbij zijn kennis van Iriscopie een meer dan waardevolle toevoeging zal blijken te zijn.

 

Freddy Kaak is als natuurkundig therapeut aangesloten bij de landelijke vereniging van Natuurgenezers LVNG Reg: 010001960361 en Stichting Alternatieve Geneeswijzen SRBAG 211644 en Stichting Ring Therapeuten No: 021217173025.

Als medium verzorgt hij paranormale avonden, lezingen en workshops in het land.

 

Voor verdere informatie wil ik je graag verwijzen naar zijn persoonlijke website:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.freddykaak.nl/

 

 

Met de complimenten van Pieter Oost

 

Endorphin Natural Magnetism & Natural Energy Flow

info@endorphin.nl