The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu

 

Gerard Heutink

 

 

 

 

 

 

 

Paragnost - Medium

 

Gerard Heutink ontmoette ik de eerste keer op een jubileum bijeenkomst van Paravisie in Harderwijk en vanaf die tijd hebben we altijd een hecht contact met elkaar gehouden, niet alleen op spiritueel gebied ,maar ook op persoonlijk gebied hebben we veel van elkaar mogen leren.

 

Gerard heeft mede door TV programma’s als het Zwarte Gat (Veronica)in de 90er jaren veel bekendheid gekregen en is altijd zichzelf gebleven, een warme man, die inmiddels al veel mensen heeft mogen helpen, niet alleen de oorzaak van hun problemen zichtbaar te maken, maar ze daardoor ook het inzicht kunnen geven, ze op te lossen.

 

Veel mensen lopen met problemen rond, waarover zijn niet kunnen of willen praten en hoe langer men wacht, hoe meer deze klachten zich kunnen ontwikkelen. De oorzaak is, dat velen zich laten leiden door hun omgeving, zonder er bij stil te staan, wat ze eigenlijk zelf willen. Vluchten in het hoofd is een gevolg hiervan, waardoor allerlei lichamelijke en geestelijke klachten kunnen ontstaan. Ook een traumatische ervaring uit het verleden kan een rol spelen bij het ontstaan van klachten.

 

Deze ervaringen worden vaak onbewust weggestopt uit zelfbescherming. Wat Gerard mag zien bij mensen is soms confronterend, maar werkt altijd verhelderend.  Gerard's stelregel is dat het belangrijk is, dat je eerlijk bent naar mensen toe en geen hokus pokes of vage verhalen verteld. Mensen zien je soms als een laatste strohalm en daar mag je geen misbruik van maken. Zelf begrijpt hij ook niet altijd, waar zijn waarnemingen vandaan komen, maar hij had het al als kind en als je een medemens kan helpen de weg weer positief te kunnen vervolgen is dat de mooiste beloning van dit werk.

 

De paranormale wereld is een vreemd fenomeen er is veel kaf onder het koren. Ook zijn er veel mensen die paranormale verschijnselen hebben die niet weten waar ze naar toe moeten met dit fenomeen, Gerard weet er alles van! Daarom geeft hij cursussen Intuïtieve Ontwikkeling. Hij leert mensen om te gaan met hun intuïtieve paranormale gevoel, zonder gezweef gewoon met twee benen op de aarde.

 

Er wordt over dit beroep soms simpel gedacht, maar het is zwaarder wat als de meeste mensen en sceptici denken. Je moet een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Je hebt tenslotte met mensen te maken en je draagt de verantwoordelijkheid om je vak met discretie en eerlijkheid uit te voeren, dat is de stelling van Gerard.

 

Voor verdere informatie wil ik je graag verwijzen naar zijn persoonlijke website:

 

Gerard Heutink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.gerardheutink.nl/

 

Met de complimenten van Pieter Oost

 

Endorphin Natural Magnetism & Natural Energy Flow

info@endorphin.nl