The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu

 

De inzichten, die maken, wie ik ben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben niets,

jij bent niets,

samen zijn we alles.

Alles is Liefde

 

Ik ben een simpel individu, die gelijk andere stervelingen geneigd is tot het maken van fouten. Ik erken echter dat ik voldoende nederigheid bezit om mijn fouten toe te geven en op mijn schreden terug te keren. -Mahatma Gandhi-

 

Soberheid is een van de mooiste en meest vreugdevolle woorden in onze taal, maar door onze cultuur zijn we niet meer instaat het te begrijpen en ervan te genieten.

 

De consumptiemaatschappij heeft ons doen geloven dat geluk in het hebben van dingen zit en heeft verzuimd ons het geluk te tonen dat voortkomt uit het niet hebben van dingen.

 

Endorphin Onvoorwaardelijk liefde is een dualistisch lijkende combinatie van verlangen en loslaten, betrokken en onthecht zijn in een egoloze overgave.

 

Endorphin Bewustwording

Ik leef niet in een tijdperk van verandering. Ik leef in een verandering van een tijdperk.

 

Endorphin Bewustwording

Ik zie het als mijn taak te leren en dan wat ik weet aan anderen door te geven.

 

Endorphin Bewustwording

Als mijn spirituele groei vergt dat ik oude overtuigingen en assosiaties mag opgeven, geef ik het mijn respect en vervolg vol vertrouwen mijn weg.

 

Endorphin Bewustwording

Eerst koos ik voor het stoppen van mijn spirituele ontwikkeling, later besefte ik me toch nog verder te ontwikkelen en nu ontdek ik onvoorstelbare nieuwe wegen op mijn levenspad.

 

Endorphin Bewustwording

Ik heb tijden gekend, waarin ik het leven leefde, daarna zocht ik naar de zijn van het leven. Nu beleef ik mijn doel in het leven.