The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu

 

Persoonlijke Begeleiding

naar

Mediumschap en Mentorschap

 

 

 

 

 

 

 

 

In een persoonlijke begeleiding naar het Mentor of Mediumschap,  ga ik in op je reeds ontwikkelde gave’s en kwaliteiten. Vooraf aan een eventuele persoonlijke begeleiding is er een intake, dit gesprek is bedoeld om vast te stellen in hoever je reeds gevorderd bent in je persoonlijke spirituele ontwikkeling.

 

Ook stellen we samen vast in hoeverre je in je gave’s en talenten al in de praktijk brengt en te weten, welke trajecten je reeds doorlopen hebt op spiritueel gebied, bijvoorbeeld de reeds gevolgde cursussen en of andere opleidingen en wat je van nature al in je hebt.

 

Ook wat is voor jou de toegevoegde waarde van het Mentor en Mediumschap in je persoonlijke leven, in je werk, maar ook wat zijn de negatieve kanten van het Mentor en Mediumschap, en hoe staat het met de zuiverheid en wat is de ethiek.

 

Voor wie kan een persoonlijke begeleiding een toegevoegde waarde kunnen zijn. Eigenlijk voor een ieder die werkt met mensen, maar zeker als je werkzaam bent als leidinggevende in het bedrijfsleven, in de psychische dienst verlening en in de gezondheidszorg.

 

Het intake gesprek is op basis van een donatie, voor de persoonlijke begeleiding wordt vooraf in overleg een indicatie gegeven over de te volgen onderwerpen en een daaraan gekoppeld uurtarief.

 

Voor meer informatie of vragen: info@endorphin.nl