The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu

 

Monique van der Klooster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo boven - Zo beneden

 

In een van onze laatste ontmoetingen kwamen we er samen achter, dat we elkaar al ruim 15 jaar kennen – volgen en ik mag - kan niet anders zeggen, dat elke keer dat we elkaar weer zien het mij een heel prettige en zuiver gevoel geeft, waar de humor naast het speciale spirituele contact een grote rol speelt.

 

Monique heeft zich ontwikkeld, niet alleen als een lieve spirituele vriendin, maar zeker als een goede Reiki Master, Paragnoste, Tarotiste, maar vooral als een goede Psycho Analytisch Hypnotherapeute. Ook neemt zij al 15 jaar deel aan het Spiritueel Forum op de Spirituele Beurzen in Rijswijk, op landelijke beurzen en ook in België.

 

Monique neemt je mee naar de kracht in jezelf. Zij maakt je geest vrij voor het onbekende en laat je kennis maken met andere dimensies, een wereld waarin je jezelf mag openstellen voor dat wat in je en rond je leeft en zonder daarbij de visie op de realiteit te verliezen.

 

Monique gebruikt verschillende methoden om patronen van de innerlijke relaties en verbanden in je psyche aan te tonen. Deze kunnen dan bijdragen in het doorgronden van je zielsstructuur, zodat je er gerichter mee kan omgaan.

 

Psycho Analytische Hypnotherapie is een vorm van behandelen, waarbij het accent gelegd wordt op de diepgang en persoonlijke bewustwording. Hierbij wordt specifiek naar het individu gekeken en waar nodig geholpen bij het analyseren, ordenen en inventariseren van relevante knelpunten.

 

In een nauw samenwerking met de cliënt wordt naar een evenwicht gezocht en er wordt teruggegaan naar de oorsprong van het probleem om een betere visie op het eigen leven en het innerlijk zijn te krijgen. De cliënt wordt geholpen bij het legen van de ballast – rugzak, die uit dit of dat of een vorig leven meegedragen wordt.

 

Analyse en therapie door middel van:

De Archetypen van de dierenriem

Regressietherapie

Hypnotherapie

Psychotherapie

Voice Dialogue

 

Monique schreef diverse artikelen in betrekking tot spiritualiteit in

o.a. Maandblad Paravisie, ParaAstro, Aquarius en het blad Terugkeer

Monique heeft daarnaast een vragenrubriek Monique in Para Astro

 

Voor verdere informatie wil ik je graag verwijzen naar haar persoonlijke website:

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.moniquevanderklooster.nl/

 

Met de complimenten van Pieter Oost

 

Endorphin Natural Magnetism & Natural Energy Flow

info@endorphin.nl