The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu

 

Nathalie Kriek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Auteur / Tarotiste

 

Met sommige mensen heb je een klik, zonder in eerste instantie eerst te hebben ontmoet. Haar boeken verkoop ik al verschillende jaren op de beurzen en haar wijze van schrijven en uitleg vertellen best veel over haar persoon, een best een stoere vrouw met een duidelijk eigen mening en een positieve kijk op het leven. In ieder geval niets zweverig, iemand met beide benen staand in het NU.

 

Nathalie Kriek leerde in 1987 kaartleggen van haar oma. In 1998 volgde ze een cursus Intuitieve Ontwikkeling en leerde ze zichzelf hoe ze spiritualiteit met psychologie kon combineren. Hoewel ze uit een spiritueel gezin komt, wilde ze wel met beide benen op de grond blijven en zelf logisch blijven nadenken. Nathalie vindt het belangrijk spiritualiteit als hulpmiddel te gebruiken in het dagelijkse leven zonder dit de boventoon te laten voeren.

 

In 2003 lanceerde ze haar eerste website waar zij naast consulten ook een online tarotcursus aanbood. Deze cursus resulteerde in haar eerste boek getiteld “De Tarot in het Kort”, dat in 2004 werd gepubliceerd door uitgeverij Schors.

 

In hetzelfde jaar opende Nathalie haar praktijk aan huis waar zij werkzaam was als Tarotiste & Spiritueel Therapeute en begeleidde daarnaast ouders van Paranormale Kinderen met gedragsproblemen. Van 2007 tot 2010 verzorgde ze ieder jaar op nieuwsjaardag algemene voorspellingen voor SBS 6 in Hart van Nederland.

 

In 2010 stopte ze hiermee en sloot haar praktijk, waarna ze zich volledig op het schrijven richtte. Naar aanleiding van de diagnose van haar eigen zoon schreef ze een kritisch boek over de gedragsstoornis ADHD, waarin ze beweert dat ADHD niets meer is dan aangeleerd gedrag dat ook weer afgeleerd kan worden.

 

Tijdens het schrijven van dit boek baseerde zij zich op haar eigen ervaringen als moeder, therapeute en onderwijsassisitente en daarnaast op gesprekken met kinderen, ouders, leerkrachten en andere deskundigen of direct betrokkenen. Ook werkte ze geregeld samen met een apotheker in de psychiatrie.

 

Nathalie’s boek Hoezo ADHD? won in 2010 de ParaVisie Award voor het meest inspirerende nationale boek. Naar aanleiding van haar stukken op internet werd Kriek benaderd door Zembla. Zij heeft samen met haar zoon meegewerkt aan de Zembla-documentaire De ADHD Hype, die geproduceerd en geregisseerd werd door Hetty Nietsch.

 

In 2012 was zij, eveneens met haar zoon, te zien in de uitzending "Ritalin bij jonge kinderen" van het actualiteitenprogramma Nieuwsuur

 

Voor verdere informatie wil ik je graag verwijzen naar haar persoonlijke website:

 

 

 

 

 

 

 

http://www.nathaliekriek.nl/

 

Met de complimenten van Pieter Oost

Endorphin Natural Magnetism & Natural Energy Flow

info@endorphin.nl