The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu

 

Omata Tutini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paragnoste en Helderziende

 

De eerste keer dat ik met Omata mocht kennismaken is al weer ruim 10 jaar geleden in Leeuwarden, Friesland dat voor mij toch iets speciaals heeft als kind van Friese ouders, het voelt altijd als een soort thuiskomen een heel fijn gevoel en dat is oké.

 

Een soortgelijk gevoel, dat ik ook mocht delen met Omata en later met Rob, toen zij een relatie kregen, wat ik eigenlijk van dichtbij zag gebeuren. Niet verwonderlijk dat zij op hun trouwdag me de gelegenheid boden de ringen voor deze plechtigheid te overhandigen in het spirituele gedeelte, waarin zij hun verbondenheid ook in spiritueel opzicht vastlegden.

 

Omata geboren op de Cook Islands, nabij Hawaii en Nieuw-Zeeland, stamt af van de Maori’s, de oudst bekende Indianen stam ter wereld. Haar grootvader was Koning op een van deze eilanden. Hij was een groot opperhoofd en geneesheer, hij genas en adviseerde zijn eilandbewoners met veel liefde.

 

Haar ouders waren heel liefdevolle mensen, haar vader was zowel dominee als politieagent en haar moeder en oma bezaten de gave om in de toekomst te kunnen kijken en te genezen. Ze hadden daarnaast ook heel veel kennis van de geneeskrachtige kruiden.

 

Helderziendheid, heldervoelendheid en genezen zit in haar familie en dit heeft zij van nature meegekregen. Als klein kind wist Omata al wie er ziek zou worden en wat mensen mankeerde. Van haar ouders mocht zij er toen nog niets vertellen van wat zij bij anderen waarnam. Haar jeugd was fantastisch op zo’n paradijselijk eiland, maar toch is zij met een strenge discipline opgevoed.

 

Nadat Omata haar doctoraal behaald had in de politicologie ontdekte zij dat in de politiek werken niet bij haar paste. Na een studie binnenhuisarchitectuur heeft zij gewerkt in Azie, Amerika en Europa. In 1980 is zij verhuisd naar Nederland.

 

Inmiddels woont zij al ruim 20 jaar in Nederland, waarvan zij 16 jaar in de horeca werkte in haar eigen Hotel-Restaurant. Hier liep zij zichzelf voorbij, weken van 70 uur werken waren toen heel gewoon.

 

Op een gegeven moment hoorde zij de stem van haar overleden moeder, die zei: Stop met wat je nu aan het doen bent. Jouw weg is voorbestemd om mensen te helpen in het spirituele. Spontaan melden mensen zich bij haar aan met vele levensvragen. Om deze reden begon zij haar bedrijf Aloha Spiritueel.

 

Als medium is Omata te vinden op Pasar Malam’s en op Paranormaal Beurzen in Nederland en België.

Ook geeft zij lezingen voor zalen bij spirituele verenigingen door het hele land. Zij werkt daar met het doorgeven van boodschappen vanuit de bovenwereld en via psychometrie door middel van voorwerpen en foto’s

 

Voor verdere informatie wil ik je graag verwijzen naar haar persoonlijke website:

 

Omata Tutini

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.alohaspiritueel.nl/

 

Met de complimenten van Pieter Oost

Endorphin Natural Magnetism & Natural Energy Flow

info@endorphin.nl