The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu

 

Sandy Elfferich

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarotiste

 

Sandy ontmoette ik nu al weer bijna een jaar geleden op de verkoopstand van David Schors van

Uitgeverij Schors uitgever van tal van boeken op spiritueel gebied en een dierbare vriend. Soms heb je bij mensen een klik en die had ik bij Sandy en als je de behoefte hebt diegene, beter te willen kennen of zoals ik vaak zeg, je gevoel bevestigd wil zien van iets wat je eigenlijk al weet.

 

Sandy werkt met de Tarot vanuit haar hartbewustzijn, staat door ervaring en kennis stevig met beiden benen op de grond en maakt onbewust, bewust verbinding met de bron, waardoor zij op een zuivere wijze met behulp van het helderziend, heldervoelend en helderwetend zijn, antwoorden op je je vragen geeft.

 

Sandy Elfferich is al vanaf begin jaren ’90, toen ze tarot ontdekte gefascineerd door dit spel en ging eigenlijk direct vele cursussen volgen om haar inzicht te vergroten en daarnaast legt zij inmiddels al vele jaren de kaart voor diegenen, die problemen opgelost willen zien of via de Tarot inzicht hierin willen verkrijgen. In aanvulling hoopt zij binnenkort de studie klinische psychologie af te ronden, die haar helpen haar basis te versterken, zodat ze nog meer inzicht in je leven kan geven waar jezelf even niet uitkomt.

 

De tarot kaarten hebben een grote symboliek inzich en daarnaast geven ook de prachtige afbeeldingen veel verborgen informatie. Al gelang de vraag van de cliënt kan zij niet alleen met de bekende Rider Waite kaarten werken, maar ook andere Tarot spellen indien de cliënt daarvoor zou kiezen.

 

Sandy gaat met de Tarot psychologisch heel ver de diepte in. Je kunt geconfronteerd worden met je schaduwzijden, iets dat je heel veel duidelijkheid kan verschaffen in je gedrag in het dagelijkse leven. De kaarten houden je als het ware een spiegel voor, je ontvangt het antwoord op situaties, die je bezig houden.

 

Ook als je een vraag stelt, maar diep in je hart toch met hele andere dingen bezig bent, je zult merken dat de kaarten toch antwoord geven op het voor je meest relevante onderwerp. Tarot is echter niet per definitie toekomst voorspellen. Het om je te laten zien, dat je op de goede weg bent, wat er gebeurt als je dit of toch juist dat doet dat en dat meestal al weet, maar misschien even niet wilt zien.

 

Naast het geven van consulten organiseert Sandy regelmatig cursussen om ook anderen kennis te laten maken met het grote geheim ( de grote Arcana )  en de kleine geheimpjes (de kleine Arcana) van het tarot spel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor verdere informatie wil ik je graag verwijzen naar haar persoonlijke website:

 

Sandy Elfferich

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.sandyelfferich.nl/

 

Met de complimenten van Pieter Oost

Endorphin Natural Magnetism & Natural Energy Flow

info@endorphin.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2012

verscheen het  eerste boek van

Sandy Elfferich

Licht en schaduw in de Tarot

met

The Pictorial Key Tarot