The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu

 

Saskia van Velzen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is tijd voor vrolijkheid

lachen=ontspanning=zuurstof=positief=contact=blij

 

Niet zomaar iedereen, zal ik vermelden op de Endorphin Site. Met Saskia was er sinds onze eerste ontmoeting in 2000 een speciale band, zij kocht bij mij een prachtige oude houten boeddha voor haar huis en vertelde me, dat zij met Reiki behandelingen en het geven van cursussen bezig was en eigenlijk was dat het begin van onze speciale band. Saskia is van de vele, maar zeker een van de eersten geweest, die mij stimuleerde meer naar buiten te treden en me niet altijd op de achtergrond te plaatsen. Maar ik ben ook maar een mens en stimuleer graag anderen, wat een excuus.

 

Ook in het Spiritueel Endorphin Centrum was zij een regelmatige bezoekster vaak samen met haar dochter, vrienden en haar vader. Haar interesse in de werking van stenen gaf ons genoeg stof om over te praten, ik herinner me daarbij nog een moment, dat we haar vader ineens misten, we vonden hem in het Centrum gedeelte, heerlijk te mediteren op het voor mij zo’n bijzonder plaatsje, waar ik ook me vaak even terugtrok.

 

Saskia heeft zich naast het behalen van het Reiki Masterschap steeds verder ontwikkeld op haar spirituele pad, zij is HBO gediplomeerd Polyenergetisch Therapeute en ging verder op zoek naar verdieping, stortte zij zich zoals ze zelf verteld in de Jassentechniek, de Reconnection® en Eenheidsheling. Toch gaf het nog niet de voldoening, die zij zocht, ze wilde actief bezig zijn met lekker leven. Tenslotte het leven is een feest.

 

Zo kwam ze in contact met onze Lach Ambassadeur Alide van Leeuwen, deze maakte haar enthousiast voor een nieuwe uitdaging. En lachen en Yoga is gezond. Deze twee werelden komen samen in Lachyoga. Lachyoga is aards, nuchter en praktisch. Het is leuk, je wordt er blij van.

 

Nu verzorgt zij Lachworkshops, De Lachclub en Free Hughs. Daarnaast begeeft zich zich in vrijwilligers werk in Doorwerth in het doorstartproject Solidez en is zij betrokken bij het Dushihuis een pleeghuis waar 10 kinderen wonen, en dit allemaal naast haar drukke en verantwoordelijke baan bij een uitgeverij als hoofd administratie en personeelszaken.

 

Het Lachcafe. De lachclub in Wageningen heeft als het Lachcafe onlangs haar deuren geopend. De organisatie is in handen van Agnes Dekker en Saskia van Velzen. In het Lachcafe werken zij preventief en lachen zij maandelijks met elkaar. Zo blijven zij gezond.

 

Voor verdere informatie wil ik je graag verwijzen naar haar persoonlijke website:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SASKIA VAN VELZEN

 

http://www.lachwinkel.nl/

 

Met de complimenten van Pieter Oost

Endorphin Natural Magnetism & Natural Energy Flow

info@endorphin.nl

 

 

De helende kracht

van lachen