The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu

 

Tanja van der Moolen

 

 

 

 

 

 

 

 

Paragnoste - Medium

 

Niet zomaar iedereen, zal ik vermelden op de Endorphin Site. Met Tanja heb ik al enkele jaren en dat mag ik eerlijk zeggen een heel mooi en zuiver contact, een contact dat spontaan is ontstaan op een spirituele beurs. Soms leek het dat we communiceerden zonder daadwerkelijk te hoeven spreken, het is dat unieke speciale zuivere gevoel.

 

Ongeveer een jaar geleden sprak ik met haar over het initiatief vanuit Endorphin en de speciale gedachte hier achter. Het is niet ik, het is niet jij, het is samen kunnen we het verschil maken.

 

In haar praktijk Taveonge richt zij zich als spiritueel consulente vooral op het geven van consulten met betrekking tot coaching, training en levensloop begeleiding. Zij gebruikt vaak de Tarot als leidraad  en haar pendel als richtpunt, maar haar ingevingen vormen de basis, waaruit zij uit liefde werkt.

 

Tanja geeft je meer inzicht in de situatie waarin je, je nu bevindt en waar je naar onderweg bent Vanuit haar inzichten ontvang je zicht op de mogelijkheid weer de juiste stappen te zetten, om je leven in positieve zin en vol levens energie te vervolgen.

 

Tanja geeft als officieel USUI-Reiki,Tera Mai tm en Seichem-master, de daarbij behorende kennis en universele levens energie door, niet alleen in het geven van de Reiki cursussen 1, 2 en master opleiding door, maar zij gebruikt ook alle opgedane kennis en ervaringen hieruit in haar praktijk.

 

Tanja is in haar jeugd vaak onbegrepen en ziek geweest en heeft zo de ervaringen opgedaan hoe het is om een Nieuwetijdskind te zijn. Na haar middelbare schooltijd heeft zij de Pedagogische Academie gedaan en is vervolgens Pedagogiek gaan studeren naast haar baan in het onderwijs.

 

Vanuit deze achtergrond kan zij zich met liefde inleven in Nieuwetijdskinderen en hun ouders/ begeleiders en hun een stukje persoonlijke begeleiding geven d.m.v. coaching, consult en door het geven van lezingen en cursussen over dit onderwerp.

 

Als ondersteuning voor diegenen, die zij hulp biedt werkt Tanja in haar praktijk onder andere met de natuurlijke helende werking van de Bachbloesem Remedies en de helende werking van (half-) edelstenen. Daarnaast is zij gespecialiseerd in werken met engelen/gidsen, energetische huisreinigingen, het opsporen van wateraders en leylijnen.

 

Voor verdere informatie wil ik je graag verwijzen naar haar persoonlijke website:

 

TANJA VAN  DER MOOLEN

 

 

 

 

 

 

 

Paragnoste, Medium

Coaching  & Intuïtieve Ontwikkeling voor volwassenen en kinderen

 

USUI- Reiki, Tera Mai  tm en Seichem REIKI  Master

 

http://www.taveonge.nl/

 

Met de complimenten van Pieter Oost

Endorphin Natural Magnetism & Natural Energy Flow

 

info@endorphin.nl

 

 

 

Praktijk Taveonge Duivendrecht