The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu


Wat maakt iemand een Trance-Medium

Veel mensen zijn zich niet bewust van het verschil tussen een Trance-Medium, Medium, Paragnost of een Hooggevoelig Sensitief Persoon., zij hebben allemaal een zekere gave of spirituele verbinding, een link, doch zijn ook zeer verschillend. Het Zesde Zintuig of je Intuïtie, je instinct kan vrij logisch worden verklaard, iedereen heeft deze mogelijkheid om deze verbinding of gave te ontwikkelen.

Een Hooggevoelig Sensitief Persoon refereert naar een ieder met een Zesde Zintuig of Intuïtie. Deze vormen van Intuïtie’s, Instinct zijn verklaarbaar.

De Paragnost maakt de connectie, verbinding via het Zesde Zintuig en Intuïtie, maar net als ieder mens zijn we allemaal verschillend in gevoeligheid.

De Paragnost zal daarom ook naast het hooggevoelig zijn, ook moeten beschikken over een aantal extra spirituele vaardigheden, zoals helderziendheid of helderhorendheid, of helderwetendheid of helderruikendheid en heldervoelendheid. Hierdoor wordt begrijpelijk, dat niet alle Hooggevoelige Sensitieve Personen daardoor Paragnosten of Mediums zijn.

Een Medium is een paragnost die naast alle spirituele vaardigheden ook extra gevoelige sensoren heeft ontwikkeld om verder dan tijd, ruimte, oorzaak en gevolg of oplossing te kunnen kijken.

Een Trance-Medium heeft de gave in een trance situatie contacten te kunnen leggen met een andere gevoelige frequentie, of energie laag, of dimensie, de energie frequentie, waar onze overledenen zich bevinden. Overledenen kunnen en willen contact maken met die unieke energie frequentie, die extra gevoelige sensoren, omdat zij alleen vanuit en met onbaatzuchtige liefde willen en kunnen communiceren via een Trance-Medium met hun achtergebleven geliefden op aarde.

Een Trance-Medium kan naast die extra gevoelige frequentie ook al de vaardigheden zoals, hooggevoeligheid, helderziendheid, heldervoelendheid, helderwetendheid, helderruikendheid, helderhorendheid, ook energetisch helende werk kunnen verrichten, zodat zij vele details in een persoonlijke reading  kan prijsgeven en het daadwerkelijke bewijs kan leveren van het contact aan Gene Zijde. Alhoewel een ieder instaat kan zijn hetzelfde te ontwikkelen, als hij of zij bereid is zich in onvoorwaardelijke liefde over te geven en het werkelijk te willen toestaan en in liefde erop te durven vertrouwen.

ALLES IS LIEFDE

Tekst: Pieter Oost  © 2000 / 2013 The Endorphin Foundation