The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu

Yasmin Verschure

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik mocht Yasmin en Giri ontmoeten op de beurzen en het was liefde op het eerste gevoel, herkenning, nou eigenlijk niet te omschrijven en dat doe ik dan ook maar niet. Alles is Liefde.

Het was tweede onverwachte ontmoeting, die ik samen met een lieve vriend Bob Tomanovic mocht ervaren, toen wij haar samen in haar woning bezochten als hernieuwde kennismaking, voor een boekomslag met een afbeelding van een schilderij van Bob.

 

Hier maakte ik kennis met haar creativiteit, haar prachtige beelden en schilderijen allemaal met een verborgen verhaal en ontdekten wederom iets wat we samen konden delen.

 

Yasmin is niet alleen van boeken die je bewustzijn verruimen, je zou haar met recht een levenskunstenaar kunnen noemen. Ben je op zoek naar persoonlijk inzicht, of wil je jouw bedrijf een nieuwe impuls geven, nodig haar uit voor een coachingstraject en of een training.

 

Yasmin weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen en de dingen weer in de stroom te brengen. Ze neemt je moeiteloos mee naar de ruimte in je hart, naar de wereld van de verwondering.

 

Yasmin begon haar carrière met het geven van trainingen in het vrouwenwerk. Als een van de eerste Reikimeesters reisde ze jarenlang over de wereld. Ze werkte met jongeren en volwassenen in AIDS-awareness-groepen in Zuid Afrika en coachte tientallen werkers in het veld. Na een intense periode rond het sterven van haar dierbare vriend Everhard, voltooide ze haar eerste boek “Weg naar het Licht”. Andere boeken volgden: zeven in totaal.

 

Na een intense transformatie dropte ze uiteindelijke titels en ging ze de uitdaging aan zelf haar boeken uit te geven. Vanaf die tijd stond zij op beurzen, gaf ze lezingen en personal development workshops: De Kracht van het ZIJN.

 

Haar rugzak is vol methodieken, maar belangrijker dan welke methode is zij het levende voorbeeld: meer en meer leeft ze haar authentieke Zelf. Zij vervult steeds duidelijker een brugfunctie tussen de wereld van het intellect en de wereld van het HART.

 

Voor verdere informatie wil ik je graag verwijzen naar haar persoonlijke website:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.yasminverschure.nl/

 

Met de complimenten van Pieter Oost

 

Endorphin Natural Magnetism & Natural Energy Flow

info@endorphin.nl